Levering indenfor 1-2 hverdage - * Fri fragt ved køb for min. 399,-

Hvad kan man ønske sig i et år som 2020?


De fleste af os ville nok sige, at hvis vi nu bare kunne få den gode gamle hverdag tilbage. Med lune kram til folk udenfor vores egen smittekæde, ingen Covid-19 restriktioner og festligheder, hvor vi kunne invitere præcis så mange vi havde lyst til, Ja, så ville vi ikke ønske os mere.

Forhåbentlig er det også det fremtiden byder på. Lige nu gælder det mest af alt om at holde humøret højt og fejre de små øjeblikke i livet. Vi skal finde på undskyldninger for at “dresse op” og trække i glimmerkjolen. Vi skal skåle med hinanden og hjælpe dem, der har ekstra meget brug for det i denne tid.

Det at give og få gaver kan være en fantastisk måde at udtrykke omsorg og sprede glæde på. Både for os selv og for dem vi holder af. Gaver kan sendes til alle og de kan eliminere afstanden mellem os. De kan overraske. De kan være personlige, overdådige eller hjemmelavede. Det vigtigste er, at de bliver givet med et kærlighedsmotiv.

Hvad ønsker vi os? 


Vi vil her fortælle jer, hvad vi ønsker os i år – og måske du kan få lidt inspiration til, hvad du selv kan ønske dig. Eller hvad du måske selv kunne give til nogen. Hold pilen over ønsket og klik dig direkte til varen.

Anne ønsker sig de her vanvittigt bløde og smukke håndklæder fra Tekla og denne smukke ”Golden Drops” smykkeboks fra Enamel.

Til de dage, hvo hun trænger til at gøre hverdagen både smukkere og sjovere ønsker hun sig denne virkelig fine Mads Nørgaard ”Strecht Laze Trutte” 

Hun drømmer selv om at give sin underbo, der har været igennem en hård tid, en babydyne fra lidtgrønnere.dk

Og en strik fra Gestuz til sin mor.

Mie har forelsket sig i den skønne vest fra Resumé   og det comfy sæt fra Newline Halo bestående af Techpants  og  Cotton Crew i sort

Mie vil også gerne give en drikkedunk fra lidt grønnere til veninde og en Fleece fra Patagonia til sin kæreste

Sara ønsker sig de lækre stretchy jeans fra Blanche

og den mega lækre Halo  fleece

Sara vil gerne give en “Flamingo” smykkebox fra Enamel til sin mor.