LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT VED KØB FOR 399,- | FORLÆNGET RETUR AF JULEGAVER T.O.M 14. JANUAR | KØB DINE JULEGAVER T.O.M 20 DECEMBER OG MODTAG DEM INDEN 24. DECEMBER

 

Julen nærmer sig .. 

Måske er du en af dem som har det rigtig svært ved at gå en tur i Netto eller Bauhaus og så er der allerede julepynt på hylderne. Og du skal vide at vi faktisk godt kan forstå dig.

Når det er sagt så er julen en hel speciel tid for mig og en tid hvor jeg som barn, oplevede mere rum for hygge og tid til hinanden. Julen var min yndlings tid og da jeg er vokset op i i en familie med lidt mindre mønt på kontoen, men til jul manglede vi aldrig noget.

Det var egenligt ikke så meget det materielle men det var som om at min mor altid fandt lidt ekstra overskud i denne tid.

Nu er jeg selv mor og jeg er stadig lige så forelsket i julen og alt hvad der hører til. Alle mine tidligere arbejdspladser har altid drillet mig lidt, for at være en smule skør når det kom til jul. Jeg købte nissegaver til dem som hadet julen mest og så pyntede jeg vores toilet med det der sindsyg grimme ”  Julemand toilet udklædning”

Jeg synes at der er en speciel stemning i gaderne og duften af brændte mandler vil jeg altid forbinde med jul. Jule musikken skaber en helt særlig stemning og så skal der pyntes op til jul.

Men julen er også en meget svær tid for mange – både børn og forældre, ensomme og folk der er i sorg. Nogle skal opleve deres første jul uden en de har kær.

Forældre der i forvejen har svært ved at få det til at løbe rundt er ekstra presset i denne tid, for alle vil jo gerne kunne give deres børn en god jul. Der er folk som i forvejen er ensomme som i denne tid bliver mindet om hvor alene de er og sidder alene hjemme på juleaften.

Det knuser mit hjerte.

Julehjælpen.dk

Jeg har igennem de sidste par år samarbejdet med julehjælpen.dk om at give donationer i form af gaver og penge til familier der har brug for det.

Jeg synes julehjælpen gør et fantastisk arbejde og er værd at støtte da det er en non-profit organisation og meget få penge går til administration.

Har du lyst til at læse mere om julehjælpen og deres arbejde for at flere børn får en god jul, kan du læse om dem her. DU kan også støtte dem eller melde dig som frivillig <3 Find link her: https://julehjaelpen.dk

pga. corona har julehjælpen valgt at aflyse alle deres juletræsfester – de fester som for nogle børn er deres juleaften fordi mor eller far ikke har overskud eller penge til at kunne give dem en juleaften.

Det vil vi rigtig gerne være med til at gøre noget ved og derfor er vi hos Springstorie ved at arrangere en juletræsfest for 20 børn i samarbejde med julehjælpen. Vi håber at i har lyst til at følge med på vores instagram hvor vi vil lave en LIVE aktion og samle penge ind til denne fest vi skal holde så alle børn kan få deres juleønske opfyldt.

….. Nu tog det her blog indlæg lidt en drejning og det er vist typisk mig for egenligt skulle det handle om julepynt.. hihi…

Men det må jo også være en del af pointet med dette indlæg.. 

Julen er en særlig tid og for nogle giver den sommerfugle i maven og for andre giver den ondt i maven. Vi håber rigtig meget at i har lyst til at hjælpe os med at samle ind til julehjaelpen.dk

Du kan også sende penge til dem dirkete via dette :

MobilePay: 95737

 

Kram Anne / Founder Springstorie.dk