LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT VED KØB FOR 499,- | 14 dages fuld retur*

Levering og retur

Levering

Springstorie levere dine varer indenfor 1-3 hverdage. Har du lagt din ordre i weekenden, kan du forvente at pakken bliver afsendt den kommende mandag.

Springstorie tilbyder fragtfri levering ved alle køb over 499 kr. til en valgfri pakkeshop med GLS / Postnord eller DAO. Ved køb under 499 kr. vil fragtprisen varier alt efter hvilken slags forsendelse du vælger.

Varerne sendes med GLS, Postnord eller DAO til et posthus/pakkeshop/Erhverv eller til din private adresse (Postnord, GLS eller DAO med omdeling) eller Postnord, GLS eller DAO Pakkeshop efter eget valg. Ønsker du en anden leveringsadresse end din egen, har du også mulighed for at gøre dette.

Når vi har pakket din ordre, vil du modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke, fra vores lager og hen til dig.

Der kan forventes længere leveringstid omkring travle perioder såsom udsalg og jul. Forsinkelser hos GLS, Postnord eller DAO kan Springstorie ikke drages til ansvar for.

Vær OBS på at det ikke er muligt at afhente eller levere pakker direkte på vores adressen.

Retur, fortrydelsesret og ombytning.

Ønsker du at returnere en eller flere af de varer du har modtaget, tilbyder vi dig 14 dages fuld returret. De 14 dages fuld retur ret er gældende fra den dag pakken er leveret til modtageren. Husk at være OBS på følgende: Ønskes pakken sendt til en pakkeboks, er pakken leveret fra den dag pakken ligger klar til afhentning i pakkeboksen.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, som bliver leveret enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare fra os.

De 14 dages fuld retur ret er gældende fra den dag pakken er leveret til modtageren. Bemærk: Ønskes pakken sendt til en pakkeboks, er pakken leveret fra den dag pakken ligger klar til afhentning i pakkeboksen.

 

DU KAN SENDE VAREN TIL OS ELLER DU KAN BESØGE OS I VORES SHOWROOM PÅ FREDERIKSBERG FOR AT RETURNERE.

Springstorie

Roarsvej 2, 1 tv

2000 Frederiksberg C

ÅBNINGSTIDER:

 

 

Ombytning/returnering
Ønsker du at ombytte en vare til en anden størrelse eller en anden vare, skal du blot anvende det vedlagte returlabel og aflevere returpakke på Posthuset eller i Pakkeboksen. SPRINGSTORIE betaler returfragten, når du vælger at ombytte.

Ønsker du at returnere den købte vare kan du vælge at anvende det vedlagte returlabel men vær opmærksom på, at vi pålægger et gebyr på 40 DKK som vi trækker fra din ordre når den ankommer til os. Vi kan kun tilbageføre penge til det betalingskort, der blev benyttet ved køb af varen. Ved returnering af din vare returneres det betalte fragtbeløb ikke.

Fortryder du dit køb, bedes du venligst returnere pakken i samme stand som du fik den ved modtagelsen. Det er vigtigt, at varens originale emballage/æske ikke er ødelagt. Vi forbeholder os retten til at afvise en pakke, hvis varens emballage er ødelagt og ikke kan sælges igen.

Returvarer sendes til:

Springstorie

Roarsvej 2, 1 tv

2000 Frederiksberg C

 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden at have været i dialog med os først. Hvis du nægter at modtage varen, forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr på 40 kr. ved eventuelle udgifter.

Ved returnering kan vi kun tilbageføre pengene til det betalingskort, der blev benyttet ved køb af varen.

 

Ombytning:

Ønsker du at ombytte din modtaget vare til et andet køb, bedes du blot bestille den nye ønskede vare her på hjemmesiden. Derefter vil den blive sendt afsted til dig hurtigst muligt. Ønsker du at ombytte en vare, skal du blot anvende den vedlagte returlabel og aflevere returpakke på Posthuset eller i Pakkeboksen. Springstorie betaler returfragten, når du vælger at ombytte. Du skal huske at skrive hvad du skal ombytte til – MEN vi kan ikke garantere at have varen når pakken ankommer – hvis du vil være sikker på at få varen skal du bestille den på hjemmesiden

Returvarer samt ombytning sendes til:

Springstorie

Roarsvej 2, 1 tv

2000 Frederiksberg C

ATT: RETUR

 

Reklamation

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i “rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.
Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet. Reklamationsretten gælder ikke for varer, som er defekte på grund af slitage eller skader forårsaget af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ønsker du at reklamere over en vare, bedes du sende en mail til: Info@springstorie.dk , hvor du skriver dit ORDRE NR, sender et billede af skaden/fejlen, samt beskriver fejlen. Springstorie.dk dækker naturligvis de fragtomkostninger der måtte være i forbindelse med reklamationen.

Alle reklamationer skal sendes til:

Springstorie

Roarsvej 2, 1 tv

2000 Frederiksberg C

ATT: REKLAMATION
Vi modtager KUN pakker, som sendes direkte til adressen. (Vi afhenter ikke pakker som er tilsendt pakkeshops)

 

Læs handelsbetingelser