MID SEASON SALE | SPAR OP TIL 70% | Levering indenfor 1-3 hverdage | MID SEASON SALE | SPAR OP TIL 70% | Levering indenfor 1-3 hverdage | MID SEASON SALE

Nanna Liljekvists

6 favoritter

Vi hos Springstorie er kæmpe fan af influencer nannaliljekvist.

 

På Nannas instagram som du kan tjekke ud her: nannaliljekvist vil du få et ærligt og naturligt indblik i hendes liv sammen med ægtefællen Lasse og deres familie som forældre til to skønne drenge Charlie og Viggo.

 

Nanna bruger sin Instagram til at tale om sin krop, sine utallige nætter uden søvn og til at inspirere med lækre modebilleder og nybagte boller. Vi er især vilde med Nanna fordi at, hun er jordnær, mild, ærlig og så viser hun alle sider af sit liv som mor men også sit liv som Nanna.

“Det er ensomt at side med følelsen af moderskabet nogle gange er alt for overvældende. At alle andre synes det er dans på roser, når man selv er ved at bukke under. At sige højt at man ikke er den mor man havde håbet på, når man som jeg, ikke havde sovet i flere uger”

TAK NANNA for at dele dine tanker og følelser med os andre <3

 

 

Vi har også haft glæden af at vise Nanna på vores insta-story hvor hun viser sine favorit styles frem. Derudover har vi spurgt Nanna lidt ind til hendes stil.

 

Vi har spurgt Nanna, hvordan hun vil beskrive sin egen stil?

Jeg har en meget varieret stil. Nogle dage elsker jeg at være feminin og farvesprudlende, andre dage er jeg mere til rolige farver og baggy tøj.
Min stil er humørbetinget og varierer hver dag.

Dine favorit brands:

ZARA
H2o-fagerholt

Samsøe Samsøe

Mbym

 

God stil for dig er: 

God stil for mig er: tøj jeg føler mig komfortabel i, noget jeg kan bære med selvsikkerhed. Det samme gælder når jeg bliver inspireret af andre. Hvis tøjet bliver båret med selvtillid, bliver det altid lidt smartere i mine øjne.

 

Dette skal være mit næste køb:

De lækre SALOMON XT-6 sneakers og Résumé, GonzahRS Jacket

 

 

Derudover har Nanna udvalgt nogle styles fra Springstorie.dk som er hendes favoritter.

 

Moves, Movinna strik , Grey melange

Résumé, AlexaRS Jacket, Army

Samsøe Samsøe, Arielle shirt

Stella Nova, Loan, Creme Cherries

Soulland, Bell vest, Black

Résumé, GwynethRS Cardigan

 

 

 

 

´