LEVERING 1-3 HVERDAGE | FRI FRAGT VED KØB FOR 499,- | 14 dages fuld retur*

Om Springstorie

Kære dig,

Dejligt, du kom forbi, jeg har virkelig glædet mig til at vise dig springstorie.dk.
En drøm, som jeg Anne, har haft siden, jeg blev introduceret til modebranchen som 16 årig, da jeg startede i praktik i Vero moda.

Jeg fandt et sted, hvor jeg følte, at jeg hørte til og noget, jeg virkelig brændte for.  Jeg er tidligere sales executive og har igennem de seneste 7 år kørt de danske landeveje tynde med bilen fuld af hotdog og Cocio.

Den 11. januar 2019 blev jeg mor til en dejlig dreng ved navn Kalle, og den 23. maj 2019 skulle vores liv ændres for altid.

Den 23. maj var dagen, hvor jeg fik konstateret strubekræft men samtidig også en dag, hvor jeg gik hjem og sagde, at NU ville jeg følge flere drømme.

Det betød også, at jeg den 11. september 2019 blev erklæret rask og fløj ud af Rigshospitalet for at købe vores domæne – springstorie.dk – Det var en rigtig dejlig dag!

Vores navn SPRINGSTORIE tager udgangspunkt i vores lille familie, som består af vores søn Kalle, min kæreste Kim og jeg selv. Vi er alle 3 født i foråret / SPRING, og med vores seneste oplevelser i baggagen er vi blevet enige om at skrive NY HISTORIE.

Deraf kommer vores navn SPRINGSTORIE, og vi håber, at du kan lide det.

Vi håber inderligt, at du kan mærke vores passion og drive til at give dig en god og positiv oplevelse, når du handler hos os. Vores fornemmeste opgave er, at du får en god oplevelse med at handle hos os, og at vi formår at guide dig det bedste, vi kan over en online platform.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på springstorie.dk.

Bedste hilsner

– Anne Bertram & Co.