MID SEASON SALE | SPAR OP TIL 70% | Levering indenfor 1-3 hverdage | MID SEASON SALE | SPAR OP TIL 70% | Levering indenfor 1-3 hverdage | MID SEASON SALE

SPRINGSTORIE X RED BARNET

 

Springstorie er blevet hjertepartner hos Red Barnet og sat et fælles mål for, at samle 100.000 ind til udsatte børn og unge.

Det har altid været vigtigt for Anne, at Springstorie skulle være mere end blot en modeplatform. Derfor vidste hun fra start, at Springstorie også skulle være en virksomhed, som hjalp hvor vi kunne og hvor der var brug for det. I 2020 samlede Springstorie i samarbejde med det danske smykkebrand Sorelle, 100.000 ind til børnecancerfonden. I år har vi teamet op med Red barnet, i kampen for børns rettigheder.

I Danmark har vi 64 tusinde børn som lever under fattigdom. Millioner af børn er fanget i krigsramte -og katastroferamte områder. Yderligere viser en undersøgelse, at hvert 10 barn oplever fysisk straf fra deres forældre. Vi har valgt at blive hjertepartner hos Red Barnet, fordi vi støtter Red Barnets indsats for at forbedre børns rettigheder og levevilkår.

Hvordan:
Når man går til sin indkøbskurv på hjemmesiden, kan man vælge at donere fra 20 kr til 100 kr. Man kan læse hvad beløbet dækker, og hermed selv vælge hvad man har lyst til at støtte med. Det er vigtigt for os at pointere, at man kun skal donere hvis man har råd til det. Man skal på ingen måde føle dårlig samvittighed ved at lade vær, eller ikke føle at man har råd. Her hos Springstorie tror vi netop på, at man skal hjælpe når man kan og har lyst. Med det sagt, så håber vi selvfølgelig at i vil hjælpe os med, at nå i mål med de 100.000 kr. 

Sammen kan vi gøre en forskel.

De bedste hilsner,
Team Springstorie

Anne, Frederikke, Mia & Rebecca