Levering indenfor 1-2 hverdage - * Fri fragt ved køb for min. 399,-

 

Det danske mærke Résumé er skabt af søstrene Emma og Anne louise i 2016 som med deres forskelligheder har lagt fundamentet for det fantastiske tøjmærke Résumé. De to søstre har fra start haft en vision om at skabe kollektioner der indeholder klassiske elementer sammen med eksperimenterende key items hvilket giver Résumé kant og gør dem til ” deres egne” . Du er aldrig i tvivl når du spotter en style fra Résumé for deres kant, kreativitet og sans for detaljer gør selv deres basisgarderobe unik. Søsterne har en vision og ønske om at skabe kollektioner der giver enhver kvinde mulighed for at udtrykke og vise deres egen personlige stil. Men deres mix af key-items og basic styles gør Résumé det nemt at bruge deres styles til flere forskellige anledninger og skabe flere forskellige look til hverdag og fest. Résumé kvinden er nysgerrig på mode og tendenser og er ikke bange for at have lidt kant dog skal det også være muligt at finde sig tilpas i basic styles og derfor vil der altid være et fokus på de basale basic styles som enhver pige skal bruge i garderoben.

 

Alt hvad Résumé piger gør er SÅ gennemtænkt og intet er overladt til tilfældighederne. Pigerne er seriøse og der er tænkt på hver en detalje fra alt hvad der hedder Kollektion til modeshows og merchandise.

Vi hos Springstorie er super stolte af at skulle arbejde med Résumé pigerne og vi  har virkelig glædet os til at vise jer deres univers.

Grunden til at vi har valgt at forhandle Résumé hos Springstorie er fordi vi har været forelsket i deres mærke siden vi så det første gang på modemessen i København. Pigerne tør tage chancer og de er vanvittig dygtige til at se trends og tendenser. De skaber detaljer som vi ikke ser mange steder og så laver de nogle fantastiske kjoler og feminine styles som kan mixes og bruges så fint med vores andre skønne mærker.

 

Vi håber at i vil tage godt imod Résumé. // Anne