*Fri fragt ved køb for min. 399,- Afhent dine varer på vores lager ved aftale. Vi har ekstra travlt disse dage. Forvent leveringstid 2-4 dage.

Returnering

Retur, fortrydelsesret og ombytning.

Ønsker du at returnere en eller flere af de varer du har modtaget, tilbyder vi dig 14 dages fuld returret. De 14 dages fuld retur ret er gældende fra den dag pakken er leveret til modtageren. Husk at være OBS på følgende: Ønskes pakken sendt til en pakkeboks, er pakken leveret fra den dag pakken ligger klar til afhentning i pakkeboksen.

Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, som bliver leveret enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare fra os.

De 14 dages fuld retur ret er gældende fra den dag pakken er leveret til modtageren. Bemærk: Ønskes pakken sendt til en pakkeboks, er pakken leveret fra den dag pakken ligger klar til afhentning i pakkeboksen.

Ombytning/returnering
Ønsker du at ombytte en vare til en anden størrelse eller en anden vare, skal du blot anvende det vedlagte returlabel og aflevere returpakke på Posthuset eller i Pakkeboksen. SPRINGSTORIE betaler returfragten, når du vælger at ombytte.

Ønsker du at returnere den købte vare kan du vælge at anvende det vedlagte returlabel men vær opmærksom på, at vi pålægger et gebyr på 40 DKK som vi trækker fra din ordre når den ankommer til os. Vi kan kun tilbageføre penge til det betalingskort, der blev benyttet ved køb af varen. Ved returnering af din vare returneres det betalte fragtbeløb ikke.

Fortryder du dit køb, bedes du venligst returnere pakken i samme stand som du fik den ved modtagelsen. Det er vigtigt, at varens originale emballage/æske ikke er ødelagt. Vi forbeholder os retten til at afvise en pakke, hvis varens emballage er ødelagt og ikke kan sælges igen.

Returvarer sendes til:

Springstorie

Vodroffslund 4, kld tv.

1914 Frederiksberg C

 

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden at have været i dialog med os først. Hvis du nægter at modtage varen, forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr på 40 kr. ved eventuelle udgifter.

Ved returnering kan vi kun tilbageføre pengene til det betalingskort, der blev benyttet ved køb af varen.

 

Ombytning:

Ønsker du at ombytte din modtaget vare til et andet køb, bedes du blot bestille den nye ønskede vare her på hjemmesiden. Derefter vil den blive sendt afsted til dig hurtigst muligt. Ønsker du at ombytte en vare, skal du blot anvende den vedlagte returlabel og aflevere returpakke på Posthuset eller i Pakkeboksen. Springstorie betaler returfragten, når du vælger at ombytte. Du skal huske at skrive hvad du skal ombytte til – MEN vi kan ikke garantere at have varen når pakken ankommer – hvis du vil være sikker på at få varen skal du bestille den på hjemmesiden

Returvarer samt ombytning sendes til:

Springstorie

Vodroffslund 4, kld. tv, 1914 Frederiksberg C.

ATT: RETUR

 

Læs handelsbetingelser