Levering indenfor 1-2 hverdage - * Fri fragt ved køb for min. 399,-

Siden Springstorie blev skabt i januar 2020 har vi haft en klar vision om, at skabe et rum for kvinder, hvor de kan føle sig tilpasse. Hvornår man er tilpas er individuelt, men at blive accepteret præcis som man er, har for de fleste stor betydning.

Vi har derfor ønsket at nedbryde tabuer og tanker om idealer. Vi ved af erfaring at vi alle bærer på noget, som gør os sårbare og usikre. Hvis vi tilmed skal passe ind i en fysisk kasse for at føle os smukke eller værdige, så flyder bægeret ofte over.

Springstorie er tænkt til alle slags kvinder. Kvinder med psykiske og fysiske udfordringer, store kvinder, små kvinder, kvinder som kan lide at klæde sig extravagant og kvinder som kan lide at klæde sig afslappet. Her hos os er det allervigtigste at kvinder vælger at tage det på, som de føler sig tilpasse i, og at de føler sig inspirerede og levende.

For ganske nyligt fik vi en helt unik mulighed for at vise, hvad vi mener virkelig skønhed er -og udspringer af. Vi fik nemlig lov at bruge Sidsel som model en hel dag. Sidsel har Downs syndrom, hvilket gør hende anderledes end mange andre modeller.  Men Sidsel er noget af det smukkeste vi nogensinde har set, og det vil vi gerne dele med jer. Fordi de fleste af os kan nok også lære en hel del af en pige som Sidsel.

Den måde som Sidsel går til livet på. Den måde hun bærer sig selv på, og den måde som hun elsker at pynte sig på er vidunderlig. I vores hverdag møder mange af os konstant forventninger, om at vi hele tiden skal være mere eller bedre end vi allerede er. Faktum er, at hvis vi forsøger at leve op til det hele, så forsvinder glæden og gnisten og vi giver slip på os selv.

At se Sidsel nyde at blive fotograferet. At se, hvor god hun var til noget så simpelt, som at kunne lide sig selv som hun er, er en gave til alle. Hun havde ikke travlt med at affærdige komplimenter eller at undskylde sig selv. Hun foldede sig ud foran kameraet, som var hun født til at poserer. Hun var ikke selv i tvivl om at hun var dejlig, og det er præcis det vi vil sige med det fotoshoot. Det er sådan vi skal have det. Vi skal elske og fejrer os selv hver eneste dag. Ikke udsætte det eller vente med at købe den kjole vi drømmer om. Fordi vi ER dejlige. I ER dejlige med alt hvad I indeholder lige nu og her.

Vores ønske med vores samarbjede med Sidsel er, at vise jer alle at skønhed ikke er én ting, og at vi aldrig skal lade os begrænse fordi nogen har skabt én type normal eller fremelsket et ideal.

 

Kæmpe tak til dig Sidsel for en helt fantastisk dag og vi glæder os til et endnu et shoot med dig i front.

 

Kærligst Anne og Co.