MID SEASON SALE | SPAR OP TIL 70% | Levering indenfor 1-3 hverdage | MID SEASON SALE | SPAR OP TIL 70% | Levering indenfor 1-3 hverdage | MID SEASON SALE

       

             CHERRIES ME WARDROBE 🍒

 

Hvor har vi bare glædet os til, at denne smukke kollektion fra Stella Nova skulle lande hos Springstorie.
Som overskriften så fint fortæller, så er det en kollektion med en masse inspiration fra kirsebæret.
Kollektionen er feminin og finurlig – lige i Springstories ånd.

Stella Nova har en klar vision om, for deres tøj. ”It’s not a collection, it’s a wardrobe” –  hver enkel style skal give dig en følelse af, at være et ‘must have’ item til din garderobe.

Cherries me kollektionen består af de smukkeste kjoler, strik, t-shirts og denim styles, med kirsebærprints i alle formater, både printede, vævede og hæklede.

En klar favorit iblandt kollektionen, er denne sweater; Lira Sweater
Ikke blot fordi, at den er utrolig smuk, så er historien bag produktionen også noget som vi hos Springstorie føler, er værd at videregive. Lira sweateren er produceret i en forstad til Lima, i Peru. Her har en ildsjæl startet et arbejdsfællesskab for kvinder, som Stella Nova har et løbende samarbejde med. Kvinderne, der normalt har svært ved at finde et job på grund af forskellige livsomstændigheder, får her et job der giver dem mulighed for at skabe et liv for sig selv og deres familier, ved at arbejde i dette fælleskab. I hangtagget på sweateren finder du et billede og en kort hilsen fra kvinderne som har håndlavet din sweater.
Vi elsker når vi kan mærke, at der ligger god energi og kærlige visioner bag de kollektioner vi modtager.

Stella Nova blev grundlagt i 2002 af Trine skoller og har sidenhen været et populært mærke i det danske modebillede. Trines vision med Stella Nova var, at skabe et brand hvor de feminine kombineres med det maskuline, og ‘dressed’ møder ‘casual’. Denne kombination betyder også, at man kan bruge mange af disse stella nova styles til både hverdag og til fest.

Du kan gå på opdagelse i hele kollektionen lige her

Vi håber at i vil tage rigtig godt imod Stella Novas nye ‘cherries me wardrobe’ kollektion, og husk at man altid kan finde inspiration og stylingtips på vores Instagram og Facebook.