*Fri fragt ved køb for min. 399,- Afhent dine varer på vores lager ved aftale. Vi har ekstra travlt disse dage. Forvent leveringstid 2-4 dage.

Ahne X Mimu x Springstorie 1 års fødselsdag – Limited lys, Gul

DKK 50,00

Gul banan lys fra Ahne x Mimu & Springstorie

I forbindelse med vores 1 års fødselsdag, har vi været med til at designe vores lys i et limited antal. I samarbejde med AhneLight og Mimu candles, har vi fået lavet disse fine lys med skønne motiver på. Vi har både fået dekoreret lysene med bananer og små blomster.

De fine lys er håndlavet og håndmalet af de to dygtige kunstner. Alle lys er unika – Det betyder at ingen er 100% ens, der vil derfor være farvevariationer ved alle lys. Vi synes helt klart at du skal tjekke deres Instagram ud.  Ahnelight og MimuCandles.

Se vores andre lækre tilbud for vores fødselsdag her.

Vi vil gerne sige tak for et vildt første år i luften! Uden jer, står vi ikke her i dag

Følg os på vores Sociale Medier

Mangler du inspiration til, hvordan du nemt kan style dine outfits? Klik ind på Springstorie Sociale Medier – Facebook og  Instagram. Her poster vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles, også ønsker fra jer, i nutidige trends. Derudover har vi også konkurrencer og super fede giveaways. 

Lægger du inde med et spørgsmål til en specifik style, varer eller en ordre. Så tøv ikke med at kontakte os på mail eller på tlf. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig videre.

På lager

Kategorier: , ,

Yderligere information

Farve

Gul