Blanche, Debby Shorts, Duke Blue

DKK 1.499,00

Blanche, Debby Shorts, Duke Blue

Nyhed fra danske Blanche
Deres smukke Resort 21 kollektion er endelig landet hos os.

Blanche, Debby Shorts, Duke Blue er et par smukke shorts i en dyb mørkeblå farve. Shortsene er en del af et sæt, med den fineste matchende blazer til, som du kan finde lige her. Et smukt og klassisk sæt, hvor hver del også fungerer til at matche med andre garderobefavoritter fra skabet. Vi er i hvert fald faldet pladask for det smukke sæt, og glæder os til at iføre os det til de kommende fester og middage.

Pasform: Løs pasform – Normal i størrelsen

Blanche laver de smukkeste kollektioner, som så fint afspejler den skandinaviske modescene, samtidig med, at de har et stort fokus på bæredygtighed i deres materialevalg og produktion af deres kollektioner.

Find hele Resort kollektionen fra Blanche lige her

Følg os på vores Sociale Medier

På vores Sociale medier – Facebook og på Instagram, deler vi alle vores lækre nyheder med jer! Vi prioriterer at skyde billeder, lave stories mm. for at vise jer stylen på bedste vis. Vi styler vores tøj på kryds og tværs, i håb om at i kan blive inspireret til at bruge alt jeres tøj. For os mister tøj ikke værdi, hvis bare man passer godt på det.

Mangler du informationer omkring en specifik varer, eller har du spørgsmål til din ordre. Så kontakt os endelig, og vi vil hjælpe dig så godt vi kan!

Ryd
Kategorier: , , ,

Yderligere information

Info:

Materiale: 68% polyester 29 % Viscose 3% elastan

Farve

Duke Blue

Størrelser

36, 38, 40

Du kunne også være interesseret i...