BLANCHE , Tote Logo Bag, Caramel

DKK 400,00

BLANCHE Tote Logo Bag Caramel

Den perfekte taske fra BLANCHE, intet mindre.

Tasken har lette elastiske stropper, samt en forstærket og slidstærk bund. En super sej taske, der er let at have med på farten.

BLANCHE Tote Logo Bag består udelukkende af et stort rum. Den har plads til alt, hvad du har brug for at have med dig. Selv har vi ELSKET at bruge den som pusletaske – især fordi den også kan vaskes på 40 grader, så hvis der går hul på en smoothie går det også.

Taskens mål er:  Højde: 37 cm i størrelsen, længde: 52 cm i størrelsen, vidde: 20 cm i størrelsen, taskeremmen: 24 cm i størrelsen. 

Se vores lækre udvalg af BLANCHE 

BlANCHE designer tidløst, klassisk tøj til din garderobe, som du kan bruge til enhver sæson. Brandet kendetegnes ved et skandinavisk og minimalistisk udtryk, men også med en legende tilgang til nedtonede farver, og sammenspil med tidens trends. Dette er et vigtigt element i deres unikke stil.

Du kan købe BLANCHE her på Springstorie.dk. Ønsker du inspiration til hvordan du styler dine outfits, så klik ind på Springstories Instagram. Her deler vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends.   

På lager

Kategorier: , , , , Tags: , ,

Yderligere information

Du kunne også være interesseret i...