Tilbud

Cràs, Tinkercras Shirt, Tinkerbell

DKK 400,00

Sommerlig skjorte fra Cràs

Cràs Tinkercras skjorte er denne fine grasgrønne skjorte med små fine lilla blomster. Cràs Tinkercras skjorte sidder til, uden at være for omklamrende. Ærmerne er korte og skuldrene er puffet. Skjorten lukkes med knapper og har en kinakrave. Vi ville style denne sag med et par medium blåvasket jeans og et par super fede sneakers og sandaler.

Cràs Copenhagen er et nyere dansk modebrand der i den grad har gjort sig bemærket på gadebilledet. Branden arbejder med bæredygtige materialer og designer feminine, glamourøse og farverige designs til den moderne kvinde.

Se vores andre lækre nyheder fra Cràs lige her.

Følg os på de Sociale Medier

På vores Sociale medier – Facebook og på Instagram, deler vi alle vores lækre nyheder med jer! Vi prioriterer at skyde billeder, lave stories mm. for at vise jer stylen på bedste vis. Vi styler vores tøj på kryds og tværs, i håb om at i kan blive inspireret til at bruge alt jeres tøj. For os mister tøj ikke værdi, hvis bare man passer godt på det.

Mangler du informationer omkring en specifik varer, eller har du spørgsmål til din ordre. Så kontakt os endelig, og vi vil hjælpe dig så godt vi kan!

Ryd
Kategorier: , , , , ,

Yderligere information

Farve

Tinkerbell

Størrelser

34, 36, 38, 40

Materialer

100% Recycled Polyester