ENAMEL, Carla bracelet, Silver

450,00 DKK

ENAMEL Carla bracelet silver

Nyhed fra ENAMEL Copenhagen! Denne smukke nye ENAMEL Carla Bracelet silver, er en af deres nyeste armkæder, der giver et råt og elegant udtryk på en og samme tid. Armkæden ligger smukt og enkelt på håndledet, og fås i to forskellige størrelser, samt i sølv og forgyldt. Vi synes du nemt kan sammensætte det med Caroline armkæden, og mixe de to kæder sammen. Det ser virkelig fint ud, da de begge har forskellige tykkelser. Vi synes også det er ret fint at kombinere sølv og forgyldt sammen.

Mål på armkæden: 15,5 + 1 + 1 cm

ENAMEL Copenhagen et dansk smykkebrand, som laver enkle lækre håndlavede smykker. Alle de smukke smykker er designet af smykkedesigneren og ejer Marie Rantzau, som har en passion for de rene enkle linjer. Samtidig skabt det stærke udtryk. Smykkerne er alle lavet i sterling sølv 925 og bliver belagt med 18 karat guld.

Se vores nyheder fra ENAMEL lige her!

Du kan købe ENAMEL her på Springstorie.dk. Ønsker du inspiration til hvordan du styler dine outfits, så klik ind på Springstories Instagram. Her deler vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends. Du skal altid være velkommen til at kontakte os for spørgsmål omkring produkter eller evt. styling. 

På lager

Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Farve

Sølv

Info:

Sterling Sølv