Enamel Copenhagen, Dagny Hoops, Gold Plated

DKK 450,00

Smukke øreringe fra Enamel Copenhagen

Enamel Copenhagens nye SS21 kollektion er ligesom altid bare en drøm indenfor smykker. De nye Enamel Copenhagen Dagny Hoops er klassiske og elegante øreringe i forgyldt, som består af flere fine sten. Enamel Copenhagen Dagny Hoops syner smukt på dit øre og giver det sidste touch til dit look. Du kan også kombinere den med flere af vores andre forgyldte øreringe. Alle Enamel Copenhagens smykker er lavet af sterling sølv, og guld smykkerne er blevet belagt med 18k guld. Vi synes det kunne se super fint ud sammen med andre små hoops, hvis du har flere huller op af øret.

Øreringene måler 13 mm.

Se vores mange andre smykker fra Enamel Copenhagen her.

Følg os på vores Sociale Medier

På vores Sociale Medier – både Facebook og på Instagram, poster vi hver dag nyt og spændende content. Her i form af opslag og stories, der giver vores følgere dagligt inspiration til garderoben. Vi viser alle vores nyheder frem og hvordan vi styler dem, så de kan gøres personlige og give sit eget præg på din stil.

Lægger du inde med et spørgsmål omkring en ordre, eller et specifikt produkt. Så tøv ikke med at kontakte os på mail eller pr. telefon. Vi gør vores bedste for at svare dig hurtigst muligt.

På lager

Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Farve

Gold plated

Størrelser

13 mm