Enamel Copenhagen, Soleil Stud, Clementine

DKK 350,00

Smukke øreringe fra Enamel Copenhagen

Denne Enamel Copenhagen Soleil ørering i forgyldt sterling sølv, er en af Enamel Copenhagens mere specielle øreringe. Soleil har de fineste takkede detaljer og fås med forskellige farver emalje: Petrol Green, Light yellow, Rose og Light blue. Øreringen giver et super fint effekt, og er helt perfekt til at kombinere med andre af vores øreringe. Denne omgang har Enamel designet denne fine ørering i en ny farve. Her får i Enamel Copenhagen Soleil Clementine. Den er su smuk og minder os om de varme sommerdage.

Øreringen måler 11 x 7,5 mm.

Se vores mange andre smykker fra Enamel Copenhagen her.

Følg os på vores Sociale Medier

På vores Sociale Medier – både Facebook og på Instagram, poster vi hver dag nyt og spændende content. Her i form af opslag og stories, der giver vores følgere dagligt inspiration til garderoben. Vi viser alle vores nyheder frem og hvordan vi styler dem, så de kan gøres personlige og give sit eget præg på din stil.

Lægger du inde med et spørgsmål omkring en ordre, eller et specifikt produkt. Så tøv ikke med at kontakte os på mail eller pr. telefon. Vi gør vores bedste for at svare dig hurtigst muligt.

På lager

Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Farve

63 Clementine

Størrelser

11 x 7,5 mm