Enamel Copenhagen, Two Pearls, Gold Plated

DKK 400,00

Smukke øreringe fra Enamel Copenhagen

Nyhed fra Enamel Copenhagen! Disse super fine Enamel Copenhagen two pearls øreringe er en forgyldt, og elegant ørering med to enkle perler. Enamel Copenhagen Two pearls kan perfekt kombineres med uendelige mange af vores styles og giver dit look en fin detalje. Hvis du har flere huller i ørene, så vil den se super fin ud med andre styles eller farver for kontrast til de hvide ferskvands perler. Alle Enamel Copenhagens smykker er lavet i i sterling sølv. Alle de forgyldte smykker er blevet guldbelagt med 18k guld.

Øreringene måler 11 x 3 mm.

Se vores mange andre smykker fra Enamel Copenhagen her.

Følg os på vores Sociale Medier

På vores Sociale Medier – både Facebook og på Instagram, deler vi hver dag nyt og spændende content. Her i form af indlæg og stories, der giver vores følgere dagligt inspiration til garderoben. Vi deler alle vores nyheder frem og hvordan vi styler dem, så de kan gøres personlige og give sit eget præg på din stil.

Lægger du inde med et spørgsmål omkring en ordre, eller et specifikt produkt. Så tøv ikke med at kontakte os på mail eller pr. telefon. Vi gør vores bedste for at svare dig hurtigst muligt.

På lager

Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Farve

Gold plated