Garment Project, Logo Sock, Earth

DKK 60,00

Cool tennissokker fra Garment Project

Garment Project logo sock i farven earth, er simpelthen en cool tennissok. Disse Garment Project logo sock vil du med garanti blive glade for! De er lavet i 100% økologisk bomuld. Strømperne er onesize og kan passes af alle. Styles dem med nogle af skoene fra Garment Project og skab et look der bare stråler på gadebilledet.

Garment Project er et dansk sko modebrand, der har designet kvalitets sneakers siden 2013. Skoene kan kendes på deres casual snit, som passer ind i hverdagen, men samtidig er der meget fokus på komfort og tekniske detaljer. Designet i København og håndlavet på fabrikker i Portugal.

Se vores andre fede sko og accessories fra Garment Project her.

Følg os på de sociale medier

På vores Sociale Medier – Facebook og Instagram, deler vi outfits og inspirations billeder og videoer der viser, hvordan vi ville style vores tøj og bruge dem på forskellige måder. Det er vigtigt for os at vi kan bruges vores tøj på flere måder, og til flere forskellige items.

Mangler du informationer omkring et produkt eller en ordre, skal du være velkommen til at kontakte os. Vi sørger for at svare dig så hurtig vi kan.

På lager

Kategorier: , , ,

Yderligere information

Farve

260 Earth

Størrelser

Onesize

Du kunne også være interesseret i...