*Fri fragt ved køb for min. 399,- Kundeservice: kontakt@springstorie.dk / Tel: 60 64 41 90 Vi bytter dine julegaver t.o.m 29 januar 2021

Gestuz AbiGZ blazer, Earth

DKK 1.499,00

Gestuz AbiGz Blazer

Denne smukke AbiGz blazer fra Gestuz har et regulært fit og er normal i størrelsen. Der medfølger et aftageligt bælte, så man let kan gøre sit look mere feminint og få fokus på taljen. Du kan også skabe et mere casual look, blot ved at tilføje en t-shirt under og et par lækre jeans, måske Gestuz Mom jeans? Der er mange muligheder med en blazer som denne. Du kan bruge den alle tider på året. Vi ville bruge blazeren henover sommerhalvåret som en jakke. Ved at sammensætte den med en kjole under, har du hurtigt skabt dig et lækkert outfit til sommerfesterne.

Gestuz er et skandinavisk modebrand, der er kendt for at skabe moderne, tidsløse og fashionable modedesigns, der kan benyttes sæson efter sæson. Deres kvaliteter holder længe, og med den rette pleje, får du dig et item du kan have glæde af længe! Hos Springstorie har vi et stort udvalg fra Gestuz, som er et at tidens mest populære modebrands.

Se vores udvalg her

Du kan købe Gestuz her på Springstorie.dk. Ønsker du inspiration til hvordan du styler dine outfits, så klik ind på Springstories Instagram. Her deler vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends. 

Ryd
Kategorier: , , , , , Tags: , , ,

Yderligere information

Farve

100837 Earth

Størrelser

34, 36, 38

Info:

68% Polyester, 28% Viskose, 4% Elasthan
For: 100% Polyester

Du kunne også være interesseret i...