*Fri fragt ved køb for min. 399,- Afhent dine varer på vores lager ved aftale. Vi har ekstra travlt disse dage. Forvent leveringstid 2-4 dage.

Gestuz, DacyGZ Straight Jeans, Light Blue Vintage

DKK 999,00

DacyGZ straight jeans fra Gestuz

Foråret står for døren og det betyder at vi skal ud og lufte vores lyse sommer jeans. Gestuz har i denne sæsons absolut fineste lyseblå jeans. Disse DacyGZ straight jeans er en gammel kending, og vi har haft flere farver fra dem. I kender pasformen, de er tætsiddende og har en mere momjeans style, ligesom vi kan lide det. Benene er lige i det og stumper lidt. Gestuz DacyGZ straight jeans er lavet af 100% økologisk bomuld.

Vi ville style de fede jeans med en basic hvid t-shirt og finde en flot blazer udover. Kombinere et par farverige Havaianas, så vi rigtig er klar til foråret og varmen.

Se vores andre lækre varer fra Gestuz her.

Følg os på vores Sociale Medier

Mangler du inspiration til, hvordan du nemt kan style dine outfits? Klik ind på Springstorie Sociale Medier – Facebook og  Instagram. Her poster vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles, også ønsker fra jer, i nutidige trends. Derudover har vi også konkurrencer og super fede giveaways. Lægger du inde med et spørgsmål til en specifik style, varer eller en ordre. Så tøv ikke med at kontakte os på mail eller på tlf.

Ryd
Kategorier: , , ,

Yderligere information

Farve

101091 Light Blue Vintage

Størrelser

26, 27, 28, 29, 30

Info

Materialer: 100% Økologisk Bomuld