*Fri fragt ved køb for min. 399,- Afhent dine varer på vores lager ved aftale. Vi har ekstra travlt disse dage. Forvent leveringstid 2-4 dage.

Gestuz, EileenGZ Midi Skirt, Yellow Wave

DKK 899,00

EileenGZ Medi skirt fra Gestuz

Smuk ny nederdel fra Gestuz, her i det fineste dyreprint. EileenGZ midi skirt er én af nyhederne fra Gestuz SS21 kollektion som netop er landet på Springstorie.dk. EileenGZ midi skidt er lang og falder utrolig feminint. Materialet Eco Vero viskose. Dette betyder at det er genanvendes viskose. Viskose har et let shine i kvaliteten og så er det utrolig behageligt og luftigt at have på. Vi ville style den med den matchende skjorte i samme print. Her kan man skabe et fuldt outfit, eller sætte nederdelen sammen med en t-shirt eller sweatshirt på de køligere dage.

Du kan se resten af nyhederne fra Gestuz her.

Følg os på vores Sociale Medier

Ønsker du lidt inspiration til, hvordan du nemt kan style dine outfits? Klik ind på Springstorie Sociale Medier – Facebook og  Instagram. Her deler vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles med nutidige trends. Vi har ligeledes også konkurrencer og fede giveaways i ny og næ. 

Lægger du inde med et spørgsmål til en specifik style, varer eller en ordre. Så tøv ikke med at kontakte os på mail eller på tlf. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig videre.

Ryd
Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Farve

101226 Yellow wave

Størrelser

36, 38, 40