*Fri fragt ved køb for min. 399,- Afhent dine varer på vores lager ved aftale. Vi har ekstra travlt disse dage. Forvent leveringstid 2-4 dage.

Gestuz, EileenGZ shirt, Yellow wave

DKK 899,00

EileenGZ skjorte fra Gestuz

Denne super fine skjorte fra Gestuz bliver uden tvivl et sikkert hit her til sommer! Gestuz EileenGZ shirt her den fine viskose kvalitet der gør den super blød og behagelig at have på. Halsudskæringen er en V-hals og har små knapper ned langs forstykket. Ærmerne på Gestuz EileenGZ shirt er lidt ballonformet og har en tynd elastik som afslutning. Vi ved at dyreprint aldrig helt går af mode, så vi tror på at zebraprintet nok skal finde vejen til dit hjerte, eller din garderobe. Style den sammen med et par fine bukser eller en nederdel, tennissokker og sneaks for et mere afslappet look.

Se vores andre nyheder fra Gestuz her.

Følg os på vores Sociale Medier

Mangler du inspiration til, hvordan du nemt kan style dine outfits? Smut ind på Springstorie Sociale Medier – Facebook og  Instagram. Her poster vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends. Derudover har vi også konkurrencer og giveaways i ny og næ. 

Lægger du inde med et spørgsmål til en specifik style, varer eller en ordre. Så tøv ikke med at kontakte os på mail eller på tlf. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig videre.

Ryd
Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Farve

101226 Yellow wave

Størrelser

34, 36, 38, 40

Info:

Materialer: 100% Viskose