*Fri fragt ved køb for min. 399,- Kundeservice: kontakt@springstorie.dk / Tel: 60 64 41 90 Vi bytter dine julegaver t.o.m 29 januar 2021

Gestuz JoelleGZ Pants

DKK 999,00

JoelleGZ Pants fra Gestuz

Se lige de her bukser piger! Disse bukser er dem du hiver ud af skabet hver morgen, indtil du næsten skammer dig over ikke at gå i andet. Bukserne er helt perfekte til alle lejligheder. De er i en lækker kvalitet, er behagelige og holder formen uanset hvor meget du sidder og går i dem.
Gestuz JoelleGZ Pants er designet med lynlås og knap i livet. De sidder tæt på det øverste stykke af bagdelen, og så er de løse og brede i benene. De brede ben gør dem perfekte til både hæle og sneakers. Brug dem med en stor løs strik for et casual outfit eller med en stram top og en blazer for en cool arbjedsoutfit.

Gestuz er tro på kvaliteten af deres produkter, som de producerer for at sikre lang levetid, når du investerer i en Gestuz item. Gode materialer og den rette pleje er nøglen til at sikre en grønnere garderobe, der kan bæres sæson efter sæson. 

Se hvad vi har fra Gestuz

Du kan shoppe dine favoritter fra Gestuz her på Springstorie.dk. Ønsker du inspiration til hvordan du styler dine outfits? Så hop ind på Springstories Instagram. Her deler vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends.

Ryd
Kategorier: , , , Tags: , , ,

Yderligere information

Størrelser

34, 36, 38, 40

Farve

90001

Info:

97%polyester
3%Elastane

Du kunne også være interesseret i...