*Fri fragt ved køb for min. 399,- Afhent dine varer på vores lager ved aftale. Vi har ekstra travlt disse dage. Forvent leveringstid 2-4 dage.

Gestuz, RagnaGZ Duo Cardigan, Moonbeam

DKK 1.199,00

RagnaGZ Duo Cardigan fra Gestuz

Endnu en skønhed fra Gestuz nyeste kollektion. Denne fine ribstrikket cardigan i den skønneste lyse beige farve ‘Moonbeam‘. Gestuz RagnaGZ duo cardigan har en lidt løs pasform, og store ballonærmer med masser af plads. Cardiganen har ensfarvet knapper hele vejen ned foran, og en rib kant både ved halsudskæringen og ved ærmerne. RagnaDZ duo cardigan er lavet af Eco vero viskose, så den er utrolig blød og behagelig at have på, selv på de hede sommerdage. Vi ville style cardiganen over en sød top og et par denim shorts.

Se vores andre varer fra Gestuz her.

Følg os på de Sociale Medier

Kan du også mangle inspiration til, hvordan du nemt kan style dine outfits? Vi synes du skal klikke ind på Springstorie Sociale Medier – Facebook og  Instagram. Her poster vi content dagligt, heraf billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles, også ønsker fra jer, i nutidige trends. Derudover har vi også konkurrencer og super fede giveaways. 

Lægger du inde med et spørgsmål til en specifik style, varer eller en ordre. Så tøv ikke med at kontakte os på mail eller på tlf. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig videre.

Ryd
Kategorier: , , , , ,

Yderligere information

Farve

130000 Moonbeam

Størrelser

XS, S, M, L