Tilbud

Gestuz, RollaGZ U-neck, Dark Army

DKK 150,00

RollaGZ U-neck fra Gestuz

Endnu en genganger kommer tilbage på Springstorie.dk! Denne lækre RollaGZ U-neck top fra Gestuz. Vi har den i forvejen i en brun, sort, hvid og grå version. Nu tilføjer vi en lækker dark army grøn. Denne RollaGZ U-neck top er simpelthen så dejlig blød og stretchy. Den er genial at have på under din sweat eller din cardigan. Den er lavet i en bomuldsblandning og strikket i en ribkvalitet med knapper ved brystet. Kombiner den med et par sweatpants eller dine ynglings jeans for et casual outfit.

Se vores andre nyheder fra Gestuz lige her.

Følg os på vores Sociale Medier

Mangler du inspiration til, hvordan du nemt kan style dine outfits, både til fest og til hverdags brug? Så smut ind på Springstorie’s Sociale Medier – Facebook og  Instagram. Her poster vi dagligt indhold i form af  billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends. Derudover har vi også konkurrencer og giveaways i ny og næ. 

Lægger du inde med et spørgsmål til en specifik style, varer eller en ordre. Så tøv ikke med at kontakte os på mail eller på tlf. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig videre.

Ryd
Kategorier: , , , , ,

Yderligere information

Farve

101014 Dark Army

Størrelser

XS, M, L, XL

Info:

Materialer: 92% Bomuld, 8% Elastan