*Fri fragt ved køb for min. 399,- Afhent dine varer på vores lager ved aftale. Vi har ekstra travlt disse dage. Forvent leveringstid 2-4 dage.

H2O Fagerholt, Casablanca Sweat Pants, White

DKK 900,00

H2O Fagerholt Casablanca Sweatpants

Super smuk og lækker sweatpants fra H2O Fagerholt. De gør det igen og er simpelthen så dygtige til at designe deres sweats. Denne H2O Fagerholt Casablanca Sweatpants er et par klassiske sweats med oversized pasform. De er hvid i farven og har en børste fleece på indersiden der gør dem virkelig behagelige at have på. H2O Fagerholts sweatpants er lavet i den lækreste bomulds polyester blanding der gør at den er dejlig blød.

H2O Fagerholt skaber lækre, stilsikre og moderne styles, som skal bryde grænsen mellem sportstøj og hverdagstøj. Hos H2OFagerholt finder du både sorte leggings, sweats, prints og stærke farver, som kan mixes på kryds og tværs. Gå ikke glip af de lækre nyheder lige nu.

Se nyheder fra H2O Fagerholt lige her.

Du kan købe H2O Fagerholt her på Springstorie.dk. Ønsker du inspiration til hvordan du styler dine outfits, så klik ind på Springstories Instagram. Her deler vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends. Skulle du lægge inde med et spørgsmål til produkterne, eller hvordan vi ville style det enkle. Så tøv ikke med at skrive til os, vi gør os umage i at hjælpe så godt vi kan.

Ryd
Kategorier: , , ,

Yderligere information

Farve

1000 White

Størrelser

XS, S, M, L

Kvalitet:

90% Organic Cotton/10% Polyester