H2O Fagerholt, Short Shorts, Light Grey Melange

DKK 500,00

H2O Fagerholt Short Shorts

Nu er det her endelig! De lækreste sweatshorts fra H2O Fagerholt. Shortsene har en skøn lyse grå meleret farve, og er i det blødeste materiale. H2OFagerholt Short Shorts har en oversized pasform, skrå lommer foran, elastik i taljen med bindbind og har en længde til midt på låret. Derudover er de dekoreret med logo på låret. H2O fagerholt short shorts kan nemt bruges året rundt. Style den med en lækker sweatshirt og et par sneakers eller et par Havaianas til sommer. Skal de gøres mere feminine kan du også sætte dem til et par stiletter og en fin skjorte til, for at gøre det feminint men afslappet.

H2OFagerholt designer lækre og moderne styles, som skal bryde grænsen mellem sportstøj og hverdagstøj. Hos H2OFagerholt finder du både sorte leggings, sweats, prints og stærke farver, som kan mixes på kryds og tværs. Det er kun fantasien der sætter grænser. 

Se vores andre lækre nyheder fra H2O Fagerholt her.

Du kan købe H2O Fagerholt her på Springstorie.dk. Ønsker du inspiration til hvordan du styler dine outfits, så klik ind på Springstories Instagram. Her deler vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends.

Ryd
Kategorier: , , , , , ,

Yderligere information

Farve

1020 Lt. Grey Mel

Størrelser

XS, S, M, L

Materiale

90% Økologisk Bomuld, 10% Polyester