Tilbud

Hultquist Copenhagen, Waterfall Earrings, Gold Plated

300,00 DKK

Waterfall øreringe fra Hultquist Copenhagen

Hultquist Copenhagen Waterfall øreringe er simpelthen et absolut musthave! De 4 hvide zirkoner og den ene røde zirkon er så fint en kombination. Den snor sig op and øret og skaber en effekt af flere øreringe sammen. Vi kunne sagtens se dem i brug både til at pifte dit hverdags look op, men også til at pynte dit fest outfit op.

Hultquist Copehagen Waterfall øreringe er i forgyldt sterling sølv og målene er 1.7 cm x 3.5 cm.

Se hvad vi ellers har af smukke smykker fra Hultquist Copenhagen lige her.

Vi anbefaler at du tager dine smykker af når du sover, skal i bad, dyrker sport eller gør rent. For at opnå et pænere resultat af dine smykker anbefaler vi at du opbevarer dem i den medsendte æske eller stofpose.

Følg os på vores Sociale Medier

Du kan købe Hultquist Copenhagen og mange flere smukke smykke – og modebrands her på Springstorie.dk. Mangler du inspiration til, hvordan du kan style dine outfits? Så smut ind på Springstories Sociale Medier – Facebook og Instagram. Her deler vi dagligt billeder og stories af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends og tendenser. Har du spørgsmål omkring en specifik varer eller produkt, eller mangler du oplysninger omkring din ordre. Så skriv eller ring endelig til os – vi gør vores bedste til at kunne hjælpe dig. 

På lager

Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Farve

Gold plated

Materialer:

Sterling Sølv