*Fri fragt ved køb for min. 399,- Afhent dine varer på vores lager ved aftale. Vi har ekstra travlt disse dage. Forvent leveringstid 2-4 dage.

Just Female, Baltimore vest, Ice Grey Combo

DKK 1.399,00

Baltimore vest fra Just Female

Endelig kan vi løfte sløret for den smukke kollektion fra vores nye modebrand, Just Female. Vi vil gerne byde jer velkommen til et af vores absolut ynglingsmærker på markedet. Deres kollektion udstråler feminine designs, udskæringer og moderne modetøj.

Denne fede Baltimore vest fra Just Female, har en parka lignende pasform, halsen er høj og kan lukkes tæt. Veste har domineret gadebilledet de sidste sæsoner, og det fortsætter, derfor er det efterhånden et absolut musthave i ens garderobe. Derfor tænker vi at denne fede Baltimore vest kunne være et lækkert eksempel. Style den med et par fede mørke jeans, strik under og en fed støvle til. Skift støvlerne ud til foråret med et par sneakers, shorts og en t-shirt.

Se vores andre produkter fra Just Female her.

Følg os på vores Sociale Medier

Mangler du inspiration til, hvordan du kan style dine outfits, så klik dig ind på Springstorie’s Sociale medier – Facebook og  Instagram. Her deler vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends. Du skal være velkommen til at skrive en besked til os, hvis du har ønsker til råd på styling, så viser vi gerne et par eksempler.

Ryd
Kategorier: , , ,

Yderligere information

Farve

6991 Ice grey combo

Størrelser

34, 36, 38, 40

Info:

Materialer: