Tilbud

Just Female, Houston leggings, Uneaven lines aop

DKK 150,00

Houston Leggings fra Just Female

Vi er glade for at vi endelig har fået Just Female med ombord. Deres kollektioner udstråler femininitet og klassisk mode, med et tvist af kunst og nutidens trends. Vi håber at i bliver lige så vilde med deres styles, som vi er.

Disse Houston Leggings fra Just Female er simpelthen så fede! Disse leggings er laver i polyester og elastan. Så god med stræk i. Mønstret på leggingsene er i et lignede dyre mønstre, der længe har været en fast trend, der har kommet igen og igen. De er gennemsigtige, og vil se mega fedt ud med en kjole over, og et par lækre chunky støvler.  Til foråret ville vi have dem under en flot kjole eller shorts og style dem med et par sneakers.

Se vores andre varer fra Just Female her.

Følg os på vores Sociale Medier

Ønsker du inspiration til hvordan du kan style dine outfits, så hop ind på Springstories Sociale medier – Facebook og  Instagram. Her poster vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends. Du velkommen til at skrive en besked til os, hvis du har ønsker til råd på styling, så viser vi gerne et par eksempler.

Ryd
Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Farve

6007 Uneaven lines aop

Størrelser

XS, S, M, L

Info:

Materialer: 92% Polyester, 8% Elastan