*Fri fragt ved køb for min. 399,- Afhent dine varer på vores lager ved aftale. Vi har ekstra travlt disse dage. Forvent leveringstid 2-4 dage.

Just Female, Paola os swimsuit, Symbol aop

DKK 499,00

Paola Badedragt fra Just Female

Vi er rigtig glade for endelig at kunne løfte sløret på 2021’s nyeste brand her hos os på Springstorie.dk. Just Female har altid været en drøm at samarbejder med, og nu har vi fornøjelsen at vise jer deres nyeste SS21 kollektion. Deres designs udstråler femininitet og moderne style, der følger nutidens trends.

Just Female Paola Swimsuit er denne super smukke badedragt i det fineste print. Printet er Just Females nye logo, og det ser mega fedt ud. Just Female Paola Swimsuit har en skulder der er delt i to. Materialet er 80% recycled polyamid og 20% elastan. Udover at style din svømmedragt til stranden, så er den også fed med et par jeans og en lille hæl til sommerens fester.

Se vores andre varer fra Just Female her.

Følg os på vores Sociale Medier

Ønsker du inspiration til hvordan du kan style dine outfits, så hop ind på Springstories Sociale medier – Facebook og  Instagram. Her poster vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends. Du velkommen til at skrive en besked til os, hvis du har ønsker til råd på styling, så viser vi gerne et par eksempler.

Ryd
Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Farve

8995 Symbol aop

Størrelser

XS, S, M, L

Info:

Materialer