Tilbud

Just Female, Sjulle tee, White

DKK 239,00

Sjulle Tee fra Just Female

Vi vil gerne byde velkommen til det nye mærke her på Springstorie, Just Female!

Just Female blev etableret tilbage i 2007 og har været en skøn rejse igennem. Vi har elsker dette mærke fra deres start, så da et samarbejde kunne komme på tale, var vi ikke i tvivl. Just Female udstråler femininitet og klassisk mode, med et tvist af kunst og nutidens trends. Vi glæder os til et dejligt samarbejde og vi håber i er ligeså begejstret som os.

Just Female Sjulle tee er en oversized T-shirt med print lavet af 100% økologisk bomuld. Pasformen er som sagt oversize med rund hals og 3/4 ærmer. Bagpå er et print motiv lavet af den visuelle kunstner Sjulle.

Sjulles Schulstad kreerer store, abstrakte ansigter i et farverigt univers, der snørkler sig ind og ud mellem hinanden og dermed flyder sammen til en helhed af foranderlighed. Formen og udtrykket ændres efter hvem, der kigger på dem. Kombination af Sjulles egen transformation og beskuerens transformation, eller oplevelse er omdrejningspunktet for hendes kunst, hvor energierne smelter sammen. Se mere til hendes kunst her.

Se vores andre varer fra Just Female her.

Følg os på vores Sociale Medier

Ønsker du inspiration til hvordan du kan style dine outfits, så hop ind på Springstories Sociale medier – Facebook og  Instagram. Her poster vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends. Du velkommen til at skrive en besked til os, hvis du har ønsker til råd på styling, så viser vi gerne et par eksempler.

Ryd
Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Farve

1001 white

Størrelser

XS, S, M, L

Info:

Materialer: 100% Økologisk Bomuld