Tilbud

Mads Nørdgaard, Check Club Sloan, Shorts

DKK 400,00

Mads Nørdgaard, Check Club Sloan, Shorts

Vi har glædet os til at introducere jer for Mads Nørgaard’s SS21 ”A bigger splash” kollektion. Kollektionen har et feminint, flirtende udtryk, med maskuline undertoner. Den er inspireret af David Hockneys ikoniske og indbydende kunst fra 1967. 

Check Club Sloan er et par fine ternede shorts til kvinder, lavet i polyester. Shortsene har elastik i taljen, lynlås lukning og to sidelommer. Shortsene er kendetegnet ved sit enkle og tidsløse brun-ternet design.

Pasform: Normal i størrelsen. Modellen er 178 cm høj og har en størrelse 36 på.

Mads Nørdgaard, Check Club Sloan, Shorts er en del af Mads Nørgaard’s SS21 kollektion, som emmer af sommervibes.
Find resten af kollektionen her

Følg os på de Sociale Medier

Kan du også mangle inspiration til, hvordan du nemt kan style dine outfits? Vi synes du skal klikke ind på Springstorie Sociale Medier – Facebook og  Instagram. Her poster vi dagligt content, heraf billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte vores forskellige styles og nutidige trends. Man er også mere end velkommen til at skrive ønsker til styling af specifikke styles. Derudover har vi også konkurrencer og super fede give-aways. 

Lægger du inde med et spørgsmål til en specifik style, varer eller en ordre – så tøv ikke med at kontakte os på mail eller på tlf. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig videre.

Ryd
Kategorier: , , , , ,

Yderligere information

Info:

Materiale: 100% Polyester

Farve

Brown Check

Størrelser

34, 36, 38, 40

Du kunne også være interesseret i...