Tilbud

Mads Nørgaard, 5×5 Stripe Mix Trutte, Off White/Black

DKK 200,00

5×5 Stripe Mix Trutte fra Mads Nørgaard

Denne fine Mads Nørgaard 5×5 stripe mix trutte strik, er en af deres klassiske styles. Den kommer igen sæson efter sæson, og denne sæson kommer den i en klassisk sort og hvid stribet udgave. 5×5 Stripe mix trutte er lavet af en bomuldskvalitet med stræk i, samtidig har den en fin lille flæse ved halsen og ved ærmerne. Den sidder til uden at være omklamrende. Super blød at have på og så nem en style at sammensætte med alt. Du kan style den med hvilket som helst bukser eller jeans, under en kjole eller skjorte – det kun fantasien der sætter grænser.

Se vores andre modeller og varer fra Mads Nørgaard her.

Følg os på vores Sociale Medier

Mangler du inspiration til hvordan du kan sammensætte det helt rigtige look til fest eller hverdag? Så synes vi at du skulle kigge inde på vores Sociale Medier – Facebook & Instagram. Her poster vi dagligt content af vores nyheder, inspirerende outfits, konkurrencer og i ny og næ afholder vi også utrolig lækre giveaways. Giv os gerne et ‘LIKE’ og en kommentar.

Lægger du inde med et spørgsmål til en varer, specifikke informationer eller spørgsmål omkring en ordre, så tøv ikke med at skrive til os. Vi gør os umage ved at svare så hurtigt vi kan.

Ryd
Kategorier: , , , , , ,

Yderligere information

Farve

7555 Off White/Black

Størrelser

XS, S, M, L, XL

Info:

Materialer: 100% Bomuld