Mads Nørgaard, Bel Couture Cappa Art 2, Aqua/Pink/Navy

DKK 750,00

Bel Couture Cappa Art 2 er den nyeste tilføjelse af vores populære couture cross-body taske.

Tasken har justerbar skulderrem, 2 store rum og flere små indvendige og udvendige lommer. De to store rum og den ene yderlomme har lynlås lukning. Indeni er tasken foret og udenpå er et lille Mads Nørgaard label. Mads Nørgaard-logo er broderet ind i skulderremmen.

Denne kvalitet er lavet af polyester, og kommer i sæsonens Art 2-mønster.

Sommer 2021-kollektionen hedder “A Bigger Splash” og leger med multifarvede garner, som leder tankerne imod farvekombinationer fra sommeren, havet og himlen. 

Find resten af kollektionen her

Følg os på de Sociale Medier

Kan du også mangle inspiration til, hvordan du nemt kan style dine outfits? Vi synes du skal klikke ind på Springstorie Sociale Medier – Facebook og  Instagram. Her poster vi dagligt content, heraf billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte vores forskellige styles og nutidige trends. Man er også mere end velkommen til at skrive ønsker til styling af specifikke styles. Derudover har vi også konkurrencer og super fede give-aways. 

Lægger du inde med et spørgsmål til en specifik style, varer eller en ordre – så tøv ikke med at kontakte os på mail eller på tlf. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig videre.

 

 

På lager

Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Farve

Navy/pink

Info:

Mål: 19 cm høj og 30 cm bred.

Kvalitet: 100% Polyester.

Kan vaskes på 30 grader – skånsom vask

Du kunne også være interesseret i...