Tilbud

Mads Nørgaard, Pointella Trixa Top, Off White

DKK 160,00

Mads Nørgaard Pointella Trixa Top er en af sæsonens nyheder fra Mads Nørgaard. Polntella Trixa top er en super sød t-shirt med det fineste mønster i strikkvaliteten og så er farven så fin og enkel – perfekte hvide t-shirt fremfor det klassiske valg. Den er tynd i kvaliteten så perfekt til de lune forårsdage. Mads Nørgaard Pointella Trixa Top fås også i en lysegul version. Vi ville style den med et par lækre jeans og en blazer over for at gøre den mere maskulin. Du kan også kører det helt feminine look, og sætte den sammen med en smuk nederdel eller farverige shorts og et par fine sandaler, eller vores egne favoritter Havaianas.

Vi her på Springstorie.dk glæder os til at vise jer Mads Nørgaards nye SS21 kollektion og alle de andre nyheder vi meget snart får på shoppen!

Se vores andet udvalg fra Mads Nørgaard her.

Tager du også altid det samme tøj på hver gang og den samme kombination? Mangler du inspiration til nye måder at style på? Så synes vi at du skulle klikke ind på vores Sociale Medier – Facebook & Instagram. Her deler vi dagligt nyt inspiration til vores bud på et fint outfit. Vi deler konkurrencer, giveaways, og deler også de nyeste varer vi får ind af døren.

Ryd
Kategorier: , , , , , ,

Yderligere information

Farve

00007 Off white

Størrelser

XS, S, M, L, XL

Info:

Materialer