Tilbud

Modström, Gale Blazer, Sienna

DKK 500,00

Modström Gale Blazer Sienna 

Denne lækre Modström Gale blazer i SIENNA er et musthave af et stykke tøj, som du kan bruge til både hverdag og fest. Giv dit look en overhaling med denne lækre blazer fra Modström. Kombiner den med en hvid t-shirt og et par fede jeans, så har du dig et klassisk men casual look. Vi elsker at lege med stilarter og sammensætter også gerne en blazer over en meget feminin kjole, for at give den et mere råt udtryk. Pasformen på Gale blazeren er regular og den er lavet af en lækker polyester kvalitet.

Du kan købe Modström her på Springstorie.dk. Ønsker du inspiration til hvordan du styler dine outfits, så klik ind på Springstories Instagram. Her deler vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends.  

Se vores ellers fine udvalg fra modström her

Modström ønsker ikke blot at designe til en bestemt målgruppe, men derimod skabe designs, som omfavner en bred vifte af kvinder. Med Modströms passion for mode og design er det altid en fornøjelse at komme ind og se deres flotte kollektioner. De designer kollektioner der spænder bredt, men overordnet feminint, moderne og følger tidens trends i modebilledet.

Ryd
Kategorier: , , , , ,

Yderligere information

Farve

05564 Sienna

Størrelser

XS, S, M, L

Du kunne også være interesseret i...