Tilbud

Modström, Godrick Shirt, Off White

DKK 300,00

Modström Godrick shirt 

Denne fine og feminine Modström Godrick shirt er en bomuldsskjorte med cool detaljer på kraven. Modström Godrick shirt er lang og løs i pasformen. Kvaliteten er en lækker bomuld, som gør skjorten rar at have på hele året rundt. Denne krave er simpelthen så flot, og kan let sammensættes med en strik eller en strikvest, så man rigtig kan få fremhævet kraven. Derudover ville vi sammensætte skjorte med en klassisk buks, eller et par rå jeans for at gøre kraven knap så feminin. Vi anbefaler at du følger vaskeanvisningerne for at opnå bedst pleje for dit tøj.

Er du nysgerrig efter flere styles fra Modström? Se mere her.

Modström sælges i et stort udvalg lige her på Springstorie.dk. Kører du de samme kombinationer igen og igen, og mangler du inspiration til hvordan du styler dine outfits? Så klik ind på Springstories Instagram. Her opdaterer vi dagligt med billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends. 

Lægger du inde med et par spørgsmål til de enkle styles, eller ønsker du hjælp til styling, så tøv ikke med at kontakte os. Så prøver vi at hjælpe dig så godt vi kan. Rigtig god shoppelyst.

Ryd
Kategorier: , , , , ,

Yderligere information

Farve

00007 Off white

Størrelser

XS, M, L

Info:

100% Bomuld

Du kunne også være interesseret i...