Tilbud

Modström, Grete Shirt, Camel

DKK 250,00

Modström Grete Shirt camel

Måske har i set denne skjorte før? Den findes nemlig også i hvid og er en af Modströms klassiske skjorter. Modström Grete shirt i den nye farve camel, er en drøm uden lige. Smuk og elegant skjorte i den fineste bomuldskvalitet. Modström Grete shirt camel har en bred manchet ved ærmerne og en lille ved kraven. Skjorten har en skjult knaplukning fortil og bælte i taljen, som er med til at give et feminint udtryk. Vi ville style den med et par klassiske bukser og en støvle, eller kører mere casuals med et par fede jeans og nogle lækre sneakers. Vi anbefaler altid at følge vaskeanvisningerne for at give dit tøj den bedst mulige pleje.

Er du nysgerrig efter flere styles fra Modström? Se mere her.

Modström sælges i et stort udvalg lige her på Springstorie.dk. Kører du de samme kombinationer igen og igen, og mangler du inspiration til hvordan du styler dine outfits? Så klik ind på Springstories Instagram. Her poster vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends. 

Har du spørgsmål til de enkle styles eller ønsker hjælp til styling, så tøv ikke med at kontakte os. Så prøver vi at hjælpe dig så godt vi kan. Rigtig god shoppelyst.

Ryd
Kategorier: , , , , ,

Yderligere information

Farve

05003 Camel

Størrelser

XS, S, M, L, XL

Info:

100% Bomuld

Du kunne også være interesseret i...