Tilbud

Modström, Honny Print Top, Buttercup Blue

DKK 400,00

Honny Print Top fra Modström

Denne skønne bluse er i samme mønster som den fine Honey Print dress. Blusen er ligesom kjolen i 2 lag. Yderste lag er en fin og tynd kvalitet, og underkop medfølger. Printet er simpelthen så smukt, dette blomsterprint komplimenterer den fine blå farve så smukt. Modström Honny print top er løs i pasformen, men går ind i livet og har en lille knap til lukning i nakken. Blusen er lavet i en lækker polyester kvalitet.

Vi ville style den smukke top med et par fine bukser til, og en fin sandal eller farverig Havaianas klipklap. Måske et god alternativ til et fint fest outfit.

Se mere fra Modström her.

Følg os på vores Sociale Medier

På vores Instagram og Facebook poster vi dagligt nyt indhold og stylings tips og tricks til jer. Det er rigtig vigtigt for os, at i bliver inspireret af den måde, vi styler alt det fine tøj og accessories på. Med den daglige dialog vi har med jer, får vi altid nye idéer, til at sammensætte jeres favoritter. For os er det vigtigt, at selv de fedeste jeans, der kan holde i mange år, kan sagtens styles på tusinde måder. Vi håber i vil give os et like på vejen.

Ryd
Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Størrelser

XS, S, M, L, XL

Farve

11089 Buttercup Blue

Info:

Materialer: 100% Polyester

Du kunne også være interesseret i...