Modström, Island Shirt, Heather

DKK 650,00

Island Shirt fra Modström

Denne skjorte har vi især glædet os til her på Springstorie. Modström Island Shirt Heather er en super fed skjorte i en quiltet kvalitet. Pasformen er på normal til oversized. Modström Island Shirt Heather har knapper langs forsiden. Vi har selvfølgelig også købt de matchende shorts hjem til jer, i kan finde den lige her. Begge styles er lavet i en fed polyester kvalitet. Farven er også utrolig smuk, i den her skønne lyserøde farve Heather – perfekt her til foråret. Vi kunne godt se os selv rende rundt i det sæt og et par fede sandaler til.

Se vores andre nyheder fra Modström her.

Følg os på vores Sociale Medier.

Mangler du inspiration til, hvordan du kan style dine outfits? Så hop ind på Springstorie Sociale Medier – Facebook og  Instagram. Her viser vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends. Vi deler nyheder, inspiration til fest og hverdag, og derudover kører vi konkurrencer og fede giveaways. 

Lægger du inde med et spørgsmål til en specifik style, varer eller en ordre. Så tøv ikke med at kontakte os på mail eller på tlf. Vi gør vores bedste for at hjælpe dig videre.

Ryd
Kategorier: , , ,

Yderligere information

Farve

08003 Heather

Størrelser

XS, S, M, L

Info:

Materialer: 100% Polyester