Tilbud

Modström, Ivanka Sweatshirt, Cream Milk

200,00 DKK

Ivanka Sweatshirt fra Modström

Sweatsæt var det helt store 2020 hit. Du skal ikke lægge det helt væk, for i 2021 fortsætter modetrenden. Modström har her lavet en super fed sweatshirt i den flotteste cremet farve. Ivanka Sweatshirt er en cool sweat med fine deltaljer på ærmer. Ærmerne er desuden lidt puffet så det giver lidt volumen. Modström Ivanka sweatshirt er lavet i en bomuld og polyester blandning. Vi tænker at style den med et par sweatpants eller nogle fede baggy bukser, for at give det den afslappede følelse.

Se de andre nyheder fra Modström lige her.

Følg os på vores Sociale Medier

Har du også en tendens til at tage de samme styles på igen og igen? Mangler du inspiration til, hvordan du kan style dine hverdags look eller festoutfits. Du skal være så hjertens velkommen til at klikke dig ind på på vores Sociale Medier – Facebook og Instagram. Her deler vi dagligt indhold, heraf nyheder, inspiration, konkurrencer og giveaways. Giv os gerne et kæmpe ‘LIKE’ og en kommentar på vejen.

Lægger du inde med et spørgsmål omkring en specifik style, eller spørgsmål omkring en ordre. Send os gerne en mail, så kontakter vi dig så hurtigt vi kan.

Ryd
Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Farve

00106 Cream Milk

Størrelser

XS, S, M, L, XL

Info:

Materialer: 50% Bomuld 50% Polyester

Du kunne også være interesseret i...