Tilbud

Modström, Holly Pants, Cosmic Sky

DKK 300,00

Lækre sweatpants fra Modström

Modström Holly Pants er de sejeste sweatpants i en lækker bomuldsblanding, og den smukkeste forårs farve, som man kun kan blive i forårshumør af. Modström Holly pants har et simpelt design med elastik og bindebånd i livet. Bukserne er normale i størrelsen. Så vi anbefaler du vælger din normale størrelse, ønsker du et mere oversized udtryk kan du sagtens vælge at gå et nummer op i størrelsen. Vi ville style den sammen med en lækker lys T-shirt, eller den matchende hoodie der kommer i den samme lækre lavendelfarve.

Her hos Springtorie har vi fra start været glade for Modström. Modebrandet designer feminint og modetrendy tøj til den moderne kvinde. Vi er især glade for deres valg af materialer og deres pasforme. De formår at ramme plet hver gang, hvilket gør det til en ren fornøjelse at sælge jer Modströms varer!
Se vores udvalg her

Følg os på de Sociale Medier

Mangler du inspiration til din styling? Så kan du altid hoppe ind på vores Sociale medier – Facebook og Instagram. Her deler vi styling tips hver dag, og i vores stories deler vi nyheder hver gang vi får det ind af døren. Hat du spørgsmål omkring en style? Så kontakt os endelig.
Ryd
Kategorier: , , , , ,

Yderligere information

Størrelser

XS, S, M, L, XL

Farve

08846 Cosmic Sky

Info:

Materialer: 50% Polyester, 50% Cotton