Tilbud

Résumé, CarlaRS Blouse, Black

DKK 400,00

CarlaRs skjortebluse fra Résumé

Résumé CarlaRS skjorteblusen i farven sort er simpelthen så smuk en bluse! Vi kan ikke vente med at vise jer den på! CarlaRS har en stor krave med en hvid hulmønstret kant. Den har en tynd elastik i livet, hvilket giver den et mere feminint touch. Ærmerne er store ballonærmer med masser af plads. I selve nakken lukkes den med et fint bindebånd. Materialet i skjorteblusen er lavet af 100% bomuld. Dette er så lækkert på en lun forårsdag, at man stadig kan ånde og føle sig godt tilpas imens. Vi ville style skjorten med et par hvide jeans og sætte den sammen med et par tennissokker og sneaks.

Se vores andre fine varer fra Résumé her.

Følg med på vores Sociale Medier

Ønsker du inspiration til hvordan du nemt kan style dine outfits. Klik dig gerne ind på vores Sociale Medier – Facebook og Instagram. Her poster vi indlæg og videoer af de mange varer vi får ind af døren, som vi bare glæder os til at vise jer!

Skulle du lægge ind med et spørgsmål angående et produkt eller en ordre, så tøv ikke med at skrive os en mail. Her gør vi vores ypperste på at svare dig hurtigst muligt.

Ryd
Kategorier: , , ,

Yderligere information

Farve

001 Black

Størrelser

34, 36, 38, 40

Materialer:

100% Bomuld