*Fri fragt ved køb for min. 399,- Afhent dine varer på vores lager ved aftale. Vi har ekstra travlt disse dage. Forvent leveringstid 2-4 dage.

Résumé, DakarRS Dress, Dove

DKK 1.000,00

Résumé, DakarRS Dress, Dove

Résumé DakarRS Dress i det smukkeste ternede materiale. Vi er helt forelskede i denne kjole, som netop er landet på shoppen. Den kan bæres med bare ben, jeans, leggings, strømpebukser – mulighederne er mange, netop fordi det er en smuk alsidig kjole, som man altid kan hoppe i, til hverdag og til fest. Den har et feminint udtryk med sine fine blonder i kanterne, ballonærmer og lyse blå farve.

Pasform: Normal i størrelsen. Anne (Billede 2) har en str. 36 på, på billedet. Hun er 165 cm høj.

Forelsk dig i resten af Résumé’s smukke univers her.

Følg os på vores Sociale Medier

Hvis du ønsker inspiration til, hvordan du kunne style dit hverdagsoutfit eller inspiration til fest. Så kan du klikke ind på vores Sociale medier – Facebook og Instagram. Her poster vi dagligt indhold med nyheder, styling tips, konkurrencer og meget andet! Giv os gerne et LIKE eller følg med i vores sjove univers, vi lover dig at det aldrig bliver kedeligt. Har du en forespørgsel på en specifik style, som du ønsker at se på en af vores piger, kan du blot sende os en besked, så gør vi vores bedste for at vise hvordan vi ville bære den.

Ryd
Kategorier: , , ,

Yderligere information

Farve

Dove

Størrelser

34, 36, 38, 40

Du kunne også være interesseret i...