Resumé, ElmaRS Blouse, Copper

DKK 800,00

Resumé, ElmaRS Blouse, Copper

Nyhed fra danske Résumé 
Deres CHARTER kollektion er endelig landet hos Springstorie. Vi har ventet med stor utålmodighed på den smukke kollektion!

Resumé, ElmaRS Blouse, Copper er den fineste sommertop i smock, flæsedetalje og pufærmer. Toppen kommer i orangeternet mønster, som får os til at tænke på italienske restaurantsduge. Vi kan slet ikke vente til sommeren står for døren, så vi kan rende rundt i denne smukke sag. Perfekt til både hverdag og fest. Vi kommer til at style den med farverige Havainas og et par jeans til hverdag og en lille hæl til sommerens fester.

Pasform: Normal i størrelsen – Smock sidder tæt og har stretch i sig.

Find hele CHARTER kollektionen fra Résumé lige her

Følg os på vores Sociale Medier

På vores Sociale medier – Facebook og på Instagram, deler vi alle vores lækre nyheder med jer! Vi prioriterer at skyde billeder, lave stories mm. for at vise jer stylen på bedste vis. Vi styler vores tøj på kryds og tværs, i håb om at i kan blive inspireret til at bruge alt jeres tøj. For os mister tøj ikke værdi, hvis bare man passer godt på det.

Mangler du informationer omkring en specifik varer, eller har du spørgsmål til din ordre. Så kontakt os endelig, og vi vil hjælpe dig så godt vi kan!

Ryd
Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Farve

copper

Størrelser

34, 36, 38, 40

Du kunne også være interesseret i...