Soulland, Cia T-shirt, Hvid

350,00 DKK

Shop den nye Soulland Cia t-shirt i hvid hos Springstorie.dk

Vi har virkelig glædet os til at byde velkommen til det lækre danske brand og vi vil  introducere jer for soulland basic kollektion, hvor du finder både hoodies, sweat og t-shirts.

Hele deres basic kollektion hedder ” Logic ” – LOGIK er  Soullands måde at definere, hvor simpelt det er at skabe kvalitet og producere gode produkter på en ansvarlige måde. 

Du får nemlig din t-shirt i 100 % økologisk bomuld , label er vævet i OekoTex certified polyester. Hangtags er lavet af  FSC certified papir og  recycled plastik. Sidst men ikke mindst kommer den i en polybag som er fremstillet i biodegradable plastik.

 

Modellen som du ser på vores vare billeder, er 180 centimeter høj og bruger str S. Hvis du ønsker den lidt mere oversize vil vi anbefale at du tager en størrelse større end du plejer.

 

Se vores lækre udvalg af  SOULLAND 

Eller hvis du gerne vil se vores udvalg af t-shirts kan du også trykke her: : SHOP T-SHIRTS

 

Vil du gerne have  inspiration til hvordan du kan style  dine outfits, så klik ind på Springstories Instagram. Her deler vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends.   Her kan du også se soulland cia t-shirt hvid på, på Anne eller en af de andre piger fra Springstorie.dk

Du er også altid velkommen til at kontakte os pr. telefon eller email hvis der er noget du har spørgsmål til.

Du fanger os ved at trykke på dette link: https://springstorie.dk/kontakt-os-via-email-eller-telefon/

 

Vi håber at du vil tage godt imod det alt det nye fra Soulland, vi er nemlig super stolte over at have fået dem med ombord.

 

Ryd
Kategorier: , , , Tags: , , ,

Yderligere information

Farve

Hvid

Størrelser

XS, S, M, L

Du kunne også være interesseret i...