-50%

Soulland, Eisa pants, Grey melange

400,00 DKK

Soulland er landet hos Springstorie! 

Lad os præsentere jer for Soulland Eisa pants i Grey melange, som er en del af Soulland’s basic kollektion. Soulland Eisa pants i Grey melange, er de blødeste par sweats i den flotteste lysegrå farve.

Eisa pants har et lille sort logo på låret, to forlommer og elastik i livet. De er normale i størrelsen, så hvis du ønsker et lidt mere oversize fit, vil vi anbefale at du tager en størrelse større end du plejer.

Vi har virkelig glædet os til at byde velkommen til det lækre danske brand, og vi vil introducere jer for Soulland basic kollektion, hvor du finder både hoodies, sweats og t-shirts.

Hele deres basic kollektion hedder “Logic”. LOGIK er  Soullands måde at definere, hvor simpelt det er at skabe kvalitet og producere gode produkter på en ansvarlige måde. 

Bukserne er lavet af 50% økologisk bomuld og 50% Polyester. Label er vævet i OekoTex certified polyester. Hangtags er lavet af  FSC certified papir og  recycled plastik. Sidst men ikke mindst kommer den i en polybag som er fremstillet i biodegradable plastik.

Se vores lækre udvalg af SOULLAND 

Vil du gerne have inspiration til, hvordan du kan style  dine outfits, så klik ind på Springstories Instagram. Her deler vi dagligt billeder og videoer af, hvordan vi ville sammensætte forskellige styles og nutidige trends. Her kan du også se Eisa pants på Anne, eller en af de andre piger. 

Vi håber at i vil tage godt imod Soulland – vi er enormt stolte over at have fået dem med på holdet.

Ryd
Kategorier: , , , , , ,

Yderligere information

Farve

014 Grey Melange

Størrelser

XS, S, M, L

Du kunne også være interesseret i...