*Fri fragt ved køb for min. 399,- Afhent dine varer på vores lager ved aftale. Vi har ekstra travlt disse dage. Forvent leveringstid 2-4 dage.

Stella Nova, Issa Jeans, Washed Denim

DKK 1.699,00

Smukke jeans fra Stella Nova

Stella Nova er endelig landet på Springstorie. Er disse jeans ikke bare skønne!?

Stella Nova har længe været en drøm at have et samarbejde med, og denne gang er det lykkes og det er vi så glade for. Stella Nova designer smukt, feminint modetøj med feminine træk og udskæringer der fremmer de kvindelige træk.

Stella Nova Issa jeans er lavet en 100% Bomuld. Bukserne har sidelommer og skjulte lommer bagpå, lukkes med lynlås og knapper foran. Stella Nova Issa jeans er almindelig i størrelsen, har en behagelig løs pasform, øj talje og lige ben.

Vi ville klart style bukserne med Stella Nova Sara skjorten for at skabe en fed heldragt effekt. Hvis ikke Sara skjorten, så ville en hvid t-shirt og sandaler virkelig sætte jeansene i fokus.

Se vores andre varer fra Stella Nova her.

Følg os på vores Sociale Medier

På vores Sociale Medier – Facebook og Instagram deler vi til dagligt indhold og inspiration, der skal være med til at give jer en idé til hvordan man nemt kunne style et outfit. For os er det vigtigt at man skal kunne gøre brug af alt sit tøj og style det på kryds og tværs. Tøj taber i vores øjne ikke værdi, hvis man passer på det.

Ryd
Kategorier: , , , ,

Yderligere information

Farve

Washed Denim

Størrelser

36, 38, 40

Info:

Materialer: 100% Bomuld

Du kunne også være interesseret i...